enda

Matilda Mester

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Ballerina 2012 Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Vinterferie 2008 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Besøget 2008 Fotograf DK/Kort fiktion
Kirken 2007 Foto DK/Kort fiktion
Christopher elsker fly 2007 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Hvid nat 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Daddy-O 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Solia 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Der er et yndigt land 2006 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Forsvunden 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Nynne 2005 Statistkoordinator-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.