enda

Matt Damon

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Downsizing 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Suburbicon 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Jason Bourne 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Great Wall 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Martian 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Monumenternes mænd 2014 James Granger U/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Elysium 2013 Max U/Spillefilm
Mit liv med Liberace 2013 Scott Thorson U/Spillefilm
Promised Land 2012 Steve Butler, Manus, Producer U/Spillefilm
The adjustment bureau 2011 David Norris U/Spillefilm
We bought a Zoo 2011 Benjamin Mee U/Spillefilm
Contagion 2011 Mitch Emhoff U/Spillefilm
Inside Job 2010 Stemme U/Dokumentarfilm
Invictus 2010 Francois Pienaar U/Spillefilm
Green Zone 2010 Miller U/Spillefilm
De frøgtløse 2010 LaBoeuf U/Spillefilm
The informant! 2009 Mark Whitacre U/Spillefilm
The Bourne Ultimatum 2007 Jason Bourne U/Spillefilm
Ocean's 13 2007 Linus Caldwell/Lenny Pepperidge U/Spillefilm
The Good Shepherd 2006 Edward Wilson U/Spillefilm
The Departed 2006 Colin Sullivan U/Spillefilm
Syriana 2005 Bryan Woodman U/Spillefilm
Bourneduellen 2004 Jason Bourne U/Spillefilm
Ocean's Twelve 2004 Linus Caldwell U/Spillefilm
To i en 2003 Bo U/Spillefilm
Spirit - Hingsten fra Cimarron 2002 Spirit U/Spillefilm
Manden uden navn 2002 Jason Bourne U/Spillefilm
Ocean's Eleven 2001 Linus Caldwell U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Cale i originalversion U/Spillefilm
The Talented Mr. Ripley 1999 Tom Ripley U/Spillefilm
Dogma 1999 Loki U/Spillefilm
Sidste spil 1998 Mike McDermott U/Spillefilm
John Grisham's The Rainmaker 1997 Rudy Baylor U/Spillefilm
Good Will Hunting 1997 Will Hunting, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.