enda

Matt Dillon

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Jack DK/Spillefilm
Takers 2010 Jack Welles U/Spillefilm
You, me and Dupree 2006 Carl Peterson U/Spillefilm
Factotum 2005 Hank U/Spillefilm
Herbie - for fuld udblæsning 2005 Trip Murphy U/Spillefilm
Crash 2004 Officer Ryan U/Spillefilm
One Night at McCool's 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Wild things 1998 Sam Lombardo U/Spillefilm
Vild med Mary 1998 Pat Healy U/Spillefilm
To Die For 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Wonderful 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Et kys før døden 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Drugstore cowboy 1989 Medvirkende U/Spillefilm
The big town 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Forfulgt af fortiden 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Flamingo kid 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Motorcykeldrengen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Outsideren 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Mig og min bodyguard 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.