enda

Matthew F. Leonetti

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alt tilladt - en uge uden regler 2011 Foto U/Spillefilm
Til jackpot os skiller 2008 Foto U/Spillefilm
Dawn of the Dead 2004 Foto U/Spillefilm
2 Fast 2 Furious 2003 Foto U/Spillefilm
The Butterfly Effect 2003 Foto U/Spillefilm
Rush Hour 2 2001 Foto U/Spillefilm
Edderkoppens spind 2001 Foto U/Spillefilm
Species II 1998 Foto U/Spillefilm
Star Trek: Insurrection 1998 Foto U/Spillefilm
Star trek: first contact 1996 Foto U/Spillefilm
Død for anden gang 1991 Foto U/Spillefilm
Nye 48 timer 1990 Foto U/Spillefilm
Hard to Kill 1990 Foto U/Spillefilm
Smukke Johnny 1989 Foto U/Spillefilm
En russer rydder op i Chicago 1988 Foto U/Spillefilm
Den beskidte bande 1987 Foto U/Spillefilm
Dragnet - benhårde strømere 1987 Foto U/Spillefilm
Spionen der kom ind på skærmen 1986 Foto U/Spillefilm
Tast mig, jeg er din 1985 Foto U/Spillefilm
Commando 1985 Foto U/Spillefilm
Kniven er det eneste vidne 1985 Foto U/Spillefilm
Fuld fart fremad 1984 Foto U/Spillefilm
Poltergeist 1982 Foto U/Spillefilm
Øl, fis og rockmusik 1982 Foto U/Spillefilm
Øjenvidnet 1981 Foto U/Spillefilm
Udbrud 1979 Foto U/Spillefilm
Manden med milliarderne 1977 Foto U/Spillefilm
Funny America 1977 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.