enda

Matthew Goode

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Self/less 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Imitation Game 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Watchmen 2009 Adrian Veidt/Ozymandias U/Spillefilm
Gensyn med Brideshead 2008 Charles Ryder U/Spillefilm
The Lookout 2007 Gary Spargo U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.