enda

Matthew Libatique

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Noa 2014 Foto U/Spillefilm
Cowboys & aliens 2011 Foto U/Spillefilm
Iron Man 2 2010 Foto U/Spillefilm
Black Swan 2010 Foto U/Spillefilm
Iron Man 2008 Foto U/Spillefilm
The Number 23 2007 Foto U/Spillefilm
Inside Man 2006 Foto U/Spillefilm
The fountain 2006 Foto U/Spillefilm
Gothika 2003 Foto U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Foto U/Spillefilm
Requiem for a Dream 2000 Foto U/Spillefilm
Tigerland 2000 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.