enda

Matthew Modine

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
If...Dog...Rabbit 1999 Instruktion
Djævleøen 1995 William Shaw U/Spillefilm
Livets skole 1994 Medvirkende U/Spillefilm
And the band played on 1993 Dr. Don Francis Tv-dokumentar
Mod vinden 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Memphis Belle 1990 Medvirkende U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Gift med mafiaen 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Full Metal Jacket 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Skrupskør med dig 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Birdy 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Sandhedens time 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.