enda

Mattias Troelstrup

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Madklubben 2020 Fotograf DK/Spillefilm
Ai Weiwei at Cycladic 2016 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Tom and His Computer Organ 2016 Fotograf U/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Fotograf Tv-serie
Elecktrick Children 2012 Fotograf U/Spillefilm
Radio Karen 2011 Fotograf Tv-serie
America 2010 Fotograf U/Eksperimentalfilm
Hvor kragerne vender 2008 Foto, Location manager DK/Kort fiktion
Ses 2008 Foto DK/Kort fiktion
Paranoia 2007 Foto DK/Kort fiktion
Trio van Gogh 2007 Foto Tv-serie
Løgnhalsen 2007 Foto Tv-serie
Det røde guld 2004 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.