enda

Maureen O'Hara

(1920 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Only the lonely 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Big Jake 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Kom til det vilde Vesten 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Hævneren fra Gila City 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Vor mand i Havana 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Matadorerne 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Den tavse mand 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Against All Flags 1952 Prudence Stevens U/Spillefilm
Rio Grande 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Bagdad 1949 Medvirkende U/Spillefilm
How Green Was My Valley 1941 Medvirkende U/Spillefilm
klokkeren fra Notre Dame 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Jamaica Kroen 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.