enda

Maurice Blinkenberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lauges kat 2004 Sonny DK/Kort fiktion
Møgunger 2003 David DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Alex DK/Spillefilm
Den lille skrædder 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bror, min bror 1999 Nico DK/Kort fiktion
Klinkevals - Juliane 1999 Joseph Tv-serie
Forbudt for børn 1998 Skrubsak DK/Spillefilm
Ogginoggen 1997 Skrubsak DK/Kort fiktion
Lykkefanten 1997 Skrubsak DK/Kort fiktion
Buldermanden 1995 Skrubsak DK/Kort fiktion
Landsbyen 1991 Bo, Astrids søn Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.