enda

Maurice Jarre

(1924 – 2009)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sunshine 1999 Musik U/Spillefilm
Kærlighedens dal 1995 Musik U/Spillefilm
Frygtløs 1993 Musik U/Spillefilm
Mr. Jones 1993 Musik U/Spillefilm
Broderskabets bånd 1992 Musik U/Spillefilm
Only the lonely 1991 Musik U/Spillefilm
Ghost 1990 Musik U/Spillefilm
Farlige affærer 1990 Musik U/Spillefilm
Døde poeters klub 1989 Musik U/Spillefilm
Fjender - en historie om kærlighed 1989 Musik U/Spillefilm
Gorillaer i disen 1988 Musik U/Spillefilm
Moon over Parador 1988 Musik U/Spillefilm
Farligt begær 1987 Musik U/Spillefilm
Den låste dør 1987 Musik U/Spillefilm
Mosquito kysten 1986 Musik U/Spillefilm
Ingen vej tilbage 1986 Musik U/Spillefilm
Vidnet 1985 Musik U/Spillefilm
Mad Max i tordenkuplen 1985 Musik U/Spillefilm
Fjender 1985 Musik U/Spillefilm
Vejen til Indien 1984 Musik U/Spillefilm
Top secret! 1984 Musik U/Spillefilm
Lev farligt 1982 Musik U/Spillefilm
Lægevagten 1982 Musik U/Spillefilm
De unge helte 1981 Musik U/Spillefilm
Alle bliver sorteper 1980 Musik U/Spillefilm
Ørkenkrigens helte 1980 Musik U/Spillefilm
Bliktrommen 1979 Musik U/Spillefilm
Fremmedlegionens helte 1977 Musik U/Spillefilm
Krydsede klinger 1977 Musik U/Spillefilm
Manden der ville være konge 1975 Musik U/Spillefilm
Eftersøgt for togrøveri 1975 Musik U/Spillefilm
Naturlig størrelse 1974 Musik U/Spillefilm
Skyggeblomster 1973 Musik U/Spillefilm
På sporet af en morder 1973 Musik U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Musik U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Musik U/Spillefilm
Den røde sol 1971 Musik U/Spillefilm
De lange knives nat 1969 Musik U/Spillefilm
Højt spil i Las Vegas 1969 Musik U/Spillefilm
Topaz 1969 Musik U/Spillefilm
The Professionals 1966 Musik U/Spillefilm
Generalernes nat 1966 Musik U/Spillefilm
Doktor Zhivago 1965 Musik U/Spillefilm
Weekend ved Dunkirk 1964 Musik U/Spillefilm
Judex - manden i sort 1963 Musik U/Spillefilm
Den længste dag 1962 Musik U/Spillefilm
At dø i Madrid 1962 Musik U/Dokumentarfilm
Lawrence of Arabia 1962 Musik U/Spillefilm
3 elskerinder 1961 Musik U/Spillefilm
Den ukendte nat 1959 Musik U/Spillefilm
Øjne uden ansigt 1959 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.