enda

Maurice Jaubert

(1900 – 1940)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Kategori
Hundrede børn venter på et tog 1988 Musik U/Dokumentarfilm
Aftenrøde 1939 Musik U/Spillefilm
og ved daggry 1939 Musik U/Spillefilm
Taagernes Kaj 1938 Musik U/Spillefilm
Hotel du nord 1938 Musik U/Spillefilm
Et balkort 1938 Musik U/Spillefilm
Et Tosset drama 1936 Musik U/Spillefilm
14. Juli 1932 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.