enda

Mauritz Stiller

(1883 – 1928)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gösta Berlings Saga 1924 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Erotikon 1920 Instruktion, Manus, Scenograf U/Spillefilm
Hr. Arnes Penge 1919 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Alexander den store 1917 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kærlighed og Journalistik 1916 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.