enda

Mauro Fiore

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Runner Runner 2013 Foto U/Spillefilm
Real steel 2011 Foto U/Spillefilm
The A-team 2010 Foto U/Spillefilm
Avatar 3D - Special Edition 2009 Foto U/Spillefilm
Smokin' Aces 2007 Foto U/Spillefilm
The Kingdom 2007 Foto U/Spillefilm
The Island 2005 Foto U/Spillefilm
Tears of the Sun 2003 Foto U/Spillefilm
Driven 2001 Foto U/Spillefilm
Training Day 2001 Foto U/Spillefilm
Lost souls 2000 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.