enda

Maury Winetrobe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Farlige ambitioner 1988 Klip U/Spillefilm
De unge helte 1981 Klip U/Spillefilm
Alle bliver sorteper 1980 Klip U/Spillefilm
The jazz singer 1980 Klip U/Spillefilm
Luk øjnene og skyd 1979 Klip U/Spillefilm
Raketbase 3 1977 Klip U/Spillefilm
Det glade bilvanvid 1976 Klip U/Spillefilm
Funny lady 1975 Klip U/Spillefilm
Mame - Min sjove tante 1974 Klip U/Spillefilm
Tabte horisonter 1973 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.