enda

Max Douy

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vildmanden 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rom-smuglerne 1970 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den ukendte nat 1959 Produktionsdesign U/Spillefilm
I nattens mulm og mørke 1956 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tilfældet Maurizius 1954 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fransk cancan 1954 Produktionsdesign U/Spillefilm
Djævelen i kroppen 1946 Produktionsdesign U/Spillefilm
Montmartre nætter 1946 Produktionsdesign U/Spillefilm
Damerne fra Boulogneskoven 1945 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den gale elsker 1943 Produktionsdesign U/Spillefilm
Farlige perler 1943 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.