enda

Max Fleischer

(1883 – 1972)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gullivers rejse til Lilliputternes Land 1939 Produktion U/Spillefilm
Betty Boop og bedstefar 1935 Produktion U/Kort fiktion
Betty Boop og den søde baby 1935 Produktion U/Kort fiktion
Skipper Skræk som dyreven 1935 Produktion U/Kort fiktion
Betty Boop i drømmeland 1934 Produktion U/Kort fiktion
Skipper Skræk som skovhugger 1934 Produktion U/Kort fiktion
Betty Boop er forkølet 1933 Produktion U/Kort fiktion
Betty Boop i fjolle-byen 1932 Produktion U/Kort fiktion
Betty Boop som præsident 1932 Produktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.