enda

Max Hansen

(1954 – )

Skuespiller.

Søn af skuespiller Max Hansen Sen. (1897-1961), lillebror til Ann-Mari Max Hansen (f. 1949).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Raasch Thomsen DK/Spillefilm
Minions 2015 Fortæller U/Spillefilm
Steppeulven 2014 Journalist DK/Spillefilm
Hop 2011 David Hasselhoff U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2 2011 Mester Krok U/Spillefilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Skurk med klo U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Zuba U/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Paul DK/Spillefilm
Fru Eilersen og Mehmet 2006 Leverandøren DK/Kort fiktion
Fidibus 2006 Advokat Christian Rom DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Ramsing Tv-serie
Blinkende lygter 2000 Arnes far DK/Spillefilm
Jul på Kronborg 2000 Nisse Hulter Tv-serie
Pizza King 1999 Håndværker #2 DK/Spillefilm
TAXA 1997 Poul Erik Tv-serie
Alle tiders jul 1994 Frederik VII Tv-serie
Købt eller solgt 1994 Medvirkende Tv-film
Gøngehøvdingen 1992 Svensk soldat Tv-serie
Den 8. sans 1988 Medvirkende DK/Kort fiktion
Venner for altid 1987 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tre små kinesere 1985 Produktion DK/Kort fiktion
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Atezas bodyguard DK/Spillefilm
Drømme støjer ikke når de dør 1979 Festdeltager DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Produktionsassistent DK/Spillefilm
De vægelsindede 1978 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.