enda

Max Ibenfeldt

(1888 – 1952)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I gabestokken 1950 En marketender DK/Spillefilm
Kristinus Bergman 1948 Hotelvært DK/Spillefilm
Hatten er sat 1947 Afdelingschef i Magasin Heiberg DK/Spillefilm
Bolettes Brudefærd 1938 Mikkel Mathiesen, sognerådsmedlem DK/Spillefilm
De gamles oprør 1933 Möller U/Spillefilm
Det mørke Punkt 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.