enda

Max Landa

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Roswolskys Elskerinde 1921 Baron Albich U/Spillefilm
Askepot 1917 von Harten U/Spillefilm
Den evige Nat 1916 Frank Norbert U/Spillefilm
De hvide Roser 1916 Adam de Rochord U/Spillefilm
Den lille Engels Bryllup 1916 Godsejer Schneider U/Spillefilm
Ilden 1914 Grev von Warnberg U/Spillefilm
Den lille Engel 1914 Onkel Peter fra Chicago U/Spillefilm
Stemmeretsdamen 1913 Lord William Ascue U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.