enda

Max Louw

(1909 – 1977)

Scenograf. Søn af Richard Louw, der også var scenograf.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Besættelse 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Mordets melodi 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Spurve under Taget 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Alt for Karrièren 1943 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Drama paa Slottet 1943 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Søren Søndervold 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Afsporet 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Alle Mand paa Dæk 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Frøken Vildkat 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Forellen 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
En Herre i Kjole og Hvidt 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.