enda

Max Richter

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Lunchbox 2013 Musik U/Spillefilm
The Last Days on Mars 2013 Komponist U/Spillefilm
Perfect Sense 2012 Musik U/Spillefilm
Lore 2012 Musik U/Spillefilm
Den grønne cykel 2012 Musik U/Spillefilm
De kaldte hende Sarah 2010 Musik U/Spillefilm
Waltz with Bashir 2008 Musik U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.