enda

Max von Sydow

(1929 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Letters From Mother Teresa 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Ekstremt højt og utrolig tæt på 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood 2010 Sir Walter Loxley U/Spillefilm
Hamsun - hero and traitor 1996 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Hamsun 1996 Knut Hamsun DK/Spillefilm
Jerusalem 1996 Præst U/Spillefilm
Judge Dredd 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Begærets butik 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Morfars rejse 1993 Simon S.L. Fromm U/Spillefilm
The silent touch 1992 Heny Kesdi U/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Oksen 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Et kys før døden 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Europa 1991 Fortællerstemme DK/Spillefilm
Kyndelmisse 1989 Sigfred DK/Kort fiktion
Ved vejen 1988 Instruktion DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Lasse DK/Spillefilm
The Second Victory 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Duet for en 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Oviri 1986 August Strindberg DK/Spillefilm
Dune - ørkenplaneten 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Never say never again 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Carl Th. Dreyer 1982 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Den umulige drøm 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Conan barbaren 1981 King Osric U/Spillefilm
S/S St. Louis 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Dødens by 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Ægget er skørt! 1974 Faderen U/Spillefilm
Steppeulven 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Eksorcisten 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i ambassaden 1972 Medvirkende U/Spillefilm
The Night Visitor 1971 Salem U/Spillefilm
Berøringen 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Nybyggerne 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Udvandrerne 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Passion 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Ulvetimen 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Skammen 1968 Medvirkende U/Spillefilm
The greatest story ever told 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Elskovsfeber 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Lys i mørket 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Som i et spejl 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Jomfrukilden 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Ansigtet 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Spion 503 1958 Horst, Gestapo-mand DK/Spillefilm
Det syvende segl 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.