enda

Maximilian Schell

(1930 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De udvalgte 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det sorte hul 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Jernkorset - og sergent Steiner 1977 Medvirkende U/Spillefilm
En klovns ansigt 1975 Produktion U/Spillefilm
Krakatoa, øst for Java 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Telefon til afdøde 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen fra Flandern 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.