enda

May Stauber

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
4Reality 2013 Sminkør DK/Kort fiktion
Engle hører til i himlen 2012 Makeup DK/Kort fiktion
Bubbles 2011 Makeup DK/Spillefilm
The Fro 2011 Sminkør DK/Kort fiktion
Wasteland Tales 2010 Special effects makeup DK/Spillefilm
Megaheavy 2009 Sminkør DK/Kort fiktion
Mesopotamia 2008 Makeup DK/Kort fiktion
Cathrine 2008 Stylist, Stylist DK/Kort fiktion
Pistoleros 2008 Sminkør DK/Spillefilm
Næste skridt 2007 Makeup DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Meet me in Berlin 2007 Sminkør DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Makeup DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Makeup DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.