enda

Maya Albana

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det sorte kapitel 2019 Instruktion, Medvirkende, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mandefald 2017 Instruktion, Fotograf Tv-dokumentar
Min smukke datter 2011 Instruktion, Manus, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Julie - Dag og nat 2007 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hvem du end er 2004 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.