enda

Meeto Worre Kronborg Grevsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Daimi 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Duer skal flyve frit i himlen 2010 Klipper DK/Kort fiktion
Duer flyver frit på himlen 2010 Klipper DK/Kort fiktion
Morgengry 2004 Instruktion, Manus, Executive producer DK/Kort fiktion
Perker 2002 Fotografassistent DK/Kort fiktion

Som Meeto Grevsen

Titel År Funktion Category
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.