enda

Meg Ryan

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Against the ropes 2004 Jackie Kallen U/Spillefilm
In the Cut 2003 Frannie Avery U/Spillefilm
Kate & Leopold 2001 Kate McKay U/Spillefilm
Hanging Up 2000 Eve U/Spillefilm
Livstegn 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Lost souls 2000 Producer U/Spillefilm
City of angels 1998 Maggie U/Spillefilm
You've Got Mail 1998 Kathleen Kelly U/Spillefilm
Anastasia 1997 Anastasia (org.) U/Spillefilm
Vild med kærlighed 1997 Maggie U/Spillefilm
Det afgørende bevis 1996 Kaptajn Karen Walden U/Spillefilm
French Kiss 1995 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
When a man loves a woman 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Søvnløs i Seattle 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Joe og vulkanen 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Da Harry mødte Sally 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Død ved ankomsten 1988 Medvirkende U/Spillefilm
The Ppresidio 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Min mikro-makker 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.