enda

Mel Brooks

(1926 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The producers 2005 Manus U/Spillefilm
Robin Hood: Helte i underhylere 1993 Instruktion U/Spillefilm
Robin Hood - Helte i underhylere 1993 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Life stinks 1991 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Spaceballs - rumnødderne 1987 Instruktion, Producer U/Spillefilm
At være eller ikke være 1983 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Mel Brooks' skøre verdenshistorie 1981 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Høj skræk 1977 Instruktion U/Spillefilm
Silent movie 1976 Instruktion U/Spillefilm
Sheriffen skyder på det hele 1974 Instruktion U/Spillefilm
Frankenstein Junior 1974 Instruktion, Manuskript U/Spillefilm
Den 2000 år gamle mand 1974 Manus Tv-film
Svigermors penge 1970 Instruktion U/Spillefilm
Forår for Hitler 1967 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.