enda

Mel Ferrer

(1917 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lili Marleen 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Fuld speed fra første sekund 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i ambassaden 1972 Producer U/Spillefilm
The Night Visitor 1971 Producer U/Spillefilm
Fanget af Mørket 1967 Produktion U/Spillefilm
Og Solen går sin gang 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Elena og Mændene 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Krig og fred 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Guldfuglen 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.