enda

Melanie Griffith

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sammys store eventyr 2010 Snow U/Spillefilm
Cecil B. DeMented 2000 Honey U/Spillefilm
Modparten 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Lolita 1997 Charlotte Haze U/Spillefilm
Farlig viden 1996 Katherine Hoover U/Spillefilm
Lommepenge 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem er fuldkommen? 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Født igår 1993 Medvirkende U/Spillefilm
En morder iblandt os 1992 Medvirkende U/Spillefilm
I ørnens klør 1992 Medvirkende U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Forfængelighedens bål 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på Cherry 2000 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Working girl 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Stormy Monday 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Vild og blodig 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Stand-in for mord 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.