enda

Mélanie Laurent

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Galveston 2018 Instruktion U/Spillefilm
I morgen 2015 Instruktion U/Dokumentarfilm
By the Sea 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Træk vejret 2014 Instruktion U/Spillefilm
Now You See Me 2013 Alma Dray U/Spillefilm
Nattog til Lissabon 2013 Ung Estafania U/Spillefilm
Enemy 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Beslutningen 2010 Annette Monod U/Spillefilm
Beginners 2010 Anna U/Spillefilm
Inglourious Basterds 2009 Shosanny Dreyfus U/Spillefilm
Koncerten 2009 Anne-Marie Jacquet U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.