enda

Mélanie Vignal Olsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far er død nu 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Ung mands dans 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Chloe Likes Olivia 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Bag lukkede døre 2008 Klipper DK/Kort fiktion
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Logger/loader DK/Spillefilm
Carls engle 2006 Casting DK/Kort fiktion
Krummerne - så er det jul igen 2006 Log DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.