enda

Melany Denise

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sølvtråd 2013 Vred datter DK/Spillefilm
Westbrick Murders 2010 Miranda Mendez, Casting, Producer DK/Spillefilm
Tour de Force 2010 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Krokodillerne 2009 Ina DK/Spillefilm
Snuppet 2006 Melissa DK/Spillefilm
Brutal incasso 2005 Iben DK/Spillefilm
Betonhjerter 2005 Kitt DK/Spillefilm
Den sidste dag 2004 Cecilie DK/Kort fiktion
Tengoku 2003 Kvinde i rødt DK/Kort fiktion
Kammesjukker 2003 Pige i bar #1 DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.