enda

Melissa McCarthy

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Happytime Murders 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Boss 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Spy 2015 Medvirkende U/Spillefilm
St. Vincent 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Identity Thief 2013 Diana U/Spillefilm
The Heat 2013 Mullins U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.