enda

Melvin Frank

(1913 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Han, hun og svigermor 1979 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Amanda og rævepelsen 1976 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Lille mand i knibe 1975 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Hofnaren 1955 Instruktion U/Spillefilm
Bank under bordet 1954 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
White Christmas 1954 Manus U/Spillefilm
Jims ønskehus 1948 Manus, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.