enda

Melvyn Douglas

(1901 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vild opstandelse 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Fortæl mig en gåde 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Raketbase 3 1977 Medvirkende U/Spillefilm
I krig og kærlighed 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Mytteri 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Jims ønskehus 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Gennemtræk i paradis 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Tvillingerne 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Ninotchka 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Engel 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.