enda

Merete Arnstrøm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bryggeren 1996 Mortens mor Tv-serie
Jøsses piger - befrielsen er nær! 1982 Medvirkende Tv-film
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Vinterbørn 1978 Jordemor DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Studine DK/Spillefilm
Det begyndte med Mathilde 1976 Mathilde Bajer Tv-film
Vi ku' være smukke fugle 1973 Medvirkende Tv-film
Alice i eventyrland 1972 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hurra for de blå husarer 1970 Dame på anden kro DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Frk. Sol DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.