enda

Merete Hegner

(1952 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Du forsvinder 2017 Ulla, støttegruppe DK/Spillefilm
Ludo 1985 Eva Tv-serie
Børn 1982 Rie Tv-serie
Krigsdøtre 1981 Bente Tv-serie
Slingrevalsen 1981 Dorthe, sygeplejerske DK/Spillefilm
De vægelsindede 1978 Medvirkende Tv-film
Ludvigsbakke 1978 Frk. Roed Tv-serie
Matador 1978 Ny pige hos Varnæs Tv-serie
Arbejdsløs 1976 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.