enda

Merete Kiilerich

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ernst i svømmehallen 2000 Animation DK/Kort fiktion
Ernst i fjeldet 2000 Animation DK/Kort fiktion
Ernst på skøjter 2000 Animation DK/Kort fiktion
Sidste nat 1999 Animation DK/Kort fiktion
En god dag at gø 1998 Storyboard DK/Kort fiktion
Aberne og det hemmelige våben 1995 Storyboard DK/Spillefilm
Naboer 1990 Animation DK/Kort fiktion
Strit og Stumme 1987 Tegner DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Mellemtegner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.