enda

Meryl Streep

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Post 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Mary Poppins vender tilbage 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Mamma Mia! Here We Go Again 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Florence 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Ricki and the Flash 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Into the Woods 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Giver 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Familien 2013 Violet Weston U/Spillefilm
Jernladyen 2012 Margaret Thatcher U/Spillefilm
Hope Springs 2012 Kay U/Spillefilm
Det' indviklet 2010 Jane U/Spillefilm
Fantastic mr. Fox 2010 Mrs. Fox U/Spillefilm
Doubt 2009 Sister Aloysius Beauvier U/Spillefilm
Julie & Julia 2009 Julia Child U/Spillefilm
Lions for Lambs 2007 Janine Roth U/Spillefilm
The Devil Wears Prada 2006 Miranda Priestly U/Spillefilm
Myremobberen 2006 Queen U/Spillefilm
Kærester 2005 Lisa Metzger U/Spillefilm
Karen Blixen - En fantastisk skæbne 2005 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
The Manchurian candidate 2004 Eleanor Shaw U/Spillefilm
The Hours 2002 Clarissa Vaughan U/Spillefilm
Orkidé-tyven 2002 Susan Orlean U/Spillefilm
Dans under høstmånen 1998 Kate Mundy U/Spillefilm
Før og efter 1996 Carolyn Ryan U/Spillefilm
Marvin's Room 1996 Lee U/Spillefilm
Broerne i Madison County 1995 Francesca Johnson U/Spillefilm
The river wild 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Clara del Valle Trueba U/Spillefilm
Døden klæ'r hende 1992 Medvirkende U/Spillefilm
7Up - Barn i Amerika 1991 Fortæller Tv-dokumentar
Transit til himlen 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Smil - vi er på 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Hun-djævelen 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Et skrig i mørket 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Jernurt 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Til ægteskabet os skiller 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Mit Afrika 1985 Medvirkende U/Spillefilm
For enhver pris 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Falling in love 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Silkwood 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Sophies valg 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Still of the night 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Den franske løjtnants kvinde 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Kramer mod Kramer 1979 Medvirkende U/Spillefilm
En mand med ambitioner 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Manhattan 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.