enda

Mette Bratlann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Charlotte Amalie DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Diana, Zips kæreste Tv-serie
Mifunes sidste sang 1999 Nina DK/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Karina Beyer Tv-serie
Belma 1996 Vagt ved Flotel DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Kvinde på toilet DK/Spillefilm
Hjem til fem 1995 Miriam Tv-serie
Sidste time 1995 Augusta DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.