enda

Mette Føns

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Puls – Sæson 1 (oversigt) 2020 Instruktion, Manuskriptforfatter Fiktionsserie
Puls 1:9 – Hemmeligheder 2020 Instruktion, Manuskriptforfatter Fiktionsserie
Puls 2:9 – På lånt tid 2020 Instruktion, Manuskriptforfatter Fiktionsserie
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Instruktion, Manuskriptforfatter Fiktionsserie
Puls 4:9 – Afsløret 2020 Instruktion, Manuskriptforfatter Fiktionsserie
Puls 5:9 – Ramt 2020 Instruktion, Manuskriptforfatter Fiktionsserie
Puls 6:9 – Det smitter 2020 Instruktion, Manuskriptforfatter Fiktionsserie
Puls 7:9 – En bid af æblet 2020 Instruktion, Manuskriptforfatter Fiktionsserie
Puls 8:9 – Fanget 2020 Instruktion, Manuskriptforfatter Fiktionsserie
Puls 9:9 – Festen 2020 Instruktion, Manuskriptforfatter Fiktionsserie
Winnie og Karina - The Movie 2009 Julie DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Lotte Tv-serie
Album 2008 Liv Tv-serie
Krøniken 2004 Receptionist Tv-serie
Bagland 2003 Jamals kæreste DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.