enda

Mette Gregersen

(1989 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bora Bora 2011 Silja DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Louise Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Liv, 1988 DK/Spillefilm
Album 2008 Gertrud Wallin Tv-serie
Rich Kids 2007 Luise DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Maj, ung DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.