enda

Mette Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Direktøren for det hele 2006 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Regi Tv-serie
Sunes familie 1997 Rekvisitør DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Krummernes jul 1996 Regi Tv-serie
Skæbnens veje 1993 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
At bygge et skib 1990 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.