enda

Mette K. Madsen

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Charmøren 2018 Anna DK/Spillefilm
Dinosaurs Will Die 2009 Rebecca DK/Kort fiktion
Magten over livet 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Sille Elmkvist Tv-serie
Happy Hour 2004 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hannah Wolfe 2004 Stine / Sonja DK/Spillefilm
Nytårsaften 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.