enda

Mette Lisby

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Find Dory 2016 Dory U/Spillefilm
Klovn 2005 Mette Tv-serie
Find Nemo 2003 Dory U/Spillefilm
Juliane 2000 Juliane Jensen DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Juliane DK/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Juliane Tv-serie
Janes drøm 1999 Juliane Jensen Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.