enda

Mette Lysdahl

(1985 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien om Danmark 2017 Dronning Margrethe d. 1 Tv-serie
Under sandet 2015 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Charmerende pige DK/Spillefilm
Blodbrødre 2013 Kristine DK/Kort fiktion
Hitman: Absolution 2012 Stemme Spil
Violet Red 2009 Violet DK/Kort fiktion
Guldhornene 2007 Køkkenpige DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Tobias' assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.