enda

Mette von Kohl

(1917 – 1975)

Skuespiller. Datter af forfatter Aage von Kohl.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Der må være en sengekant 1975 Fru Petersen, Egons mor DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Eulalia, politimesterens kone DK/Spillefilm
Under observation 1973 Mynte Tv-film
I Jomfruens tegn 1973 Frk. Troelsen, Bomwitz' assistent DK/Spillefilm
På'en igen Amalie 1973 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Jalousi 1972 Dame Tv-film
Livsens ondskab 1972 Frøken Brandstrup Tv-serie
Johan uden land 1971 Medvirkende DK/Kort fiktion
Udsigt til i morgen 1970 Medvirkende DK/Kort fiktion
Værelset 1970 Sofie Tv-film
Tintomara 1970 Tintomaras mor DK/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Pippi Langstrømpe DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 "Den skæppeskønne" DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Husmoderafløsning 1956 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Bruden fra Dragstrup 1955 Organistinden DK/Spillefilm
Det er så yndigt at følges ad 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm

Som Mette v. Kohl

Title År Funktion Category
Mystik om et knald på Amager 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.