enda

Mette Zeruneith

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rosita 2015 Klipper DK/Spillefilm
Det andet liv 2014 Klipper DK/Spillefilm
Ekspedition - De fem kortfilm 2014 Klipper Dokumentarserie
I krig med sig selv 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Talenttyven 2012 B-klipper DK/Spillefilm
Vilde piger 2012 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Thors saga 2011 Klip, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Bogota forvandling 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Storm 2009 Klipper DK/Spillefilm
Diplomacy - the responsibility to protect 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Mit iranske paradis 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Blinde engle 2007 Klip DK/Spillefilm
Mod målet - VM for hjemløse 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
I soldatens fodspor 2005 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Kinamand 2005 Klip DK/Spillefilm
Det forbudte landshold 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Fear X 2003 2. klipper DK/Spillefilm
The wild east - portræt af en storbynomade 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Lille mand - lille mand 2002 Klip DK/Kort fiktion
Perker 2002 Klip DK/Kort fiktion
Det stjålne alfabet 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Monas verden 2001 Klip DK/Spillefilm
To må man være 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Fruen på Hamre 2000 Klip DK/Spillefilm
Kikser 2000 Klip DK/Kort fiktion
Antenneforeningen 1999 Klip DK/Kort fiktion
Din for altid 1999 Klip DK/Kort fiktion
Mimi og madammerne 1998 Klip DK/Spillefilm
Cowboy & Angel 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Tifanfaya 1998 Klip DK/Kort fiktion
De ydmygede 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Let's Get Lost 1997 Klip DK/Spillefilm
At gå op ad væggen 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Nattegn - en film om Peter Laugesen 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Patrioterne 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Café Hector 1996 Klip DK/Kort fiktion
Varm sommer 1995 Klip DK/Kort fiktion
Debut 1995 Klip DK/Kort fiktion
Safari 1994 Klip DK/Kort fiktion
Den russiske sangerinde 1993 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Klippeassistent DK/Spillefilm
Camping 1990 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Klippeassistent DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Klippeassistent (trailer) DK/Spillefilm
17 op 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2006-04-28 I soldatens fodspor
Malmö, BUFF 2006-03-14 I soldatens fodspor
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2006-01-25 I soldatens fodspor
Amsterdam, IDFA 2005-11-24 I soldatens fodspor
CPH:DOX 2005-11-04 I soldatens fodspor
Odense Internationale Film Festival 2005-08-11 I soldatens fodspor
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.